MiztaBlu22

Naughty America on Google Chrome

6 posts in this topic

Does anyone else have issues with the site on Chrome?

 

I swear, I have issues with the site every week, but if I try to run it from Explorer, it works fine.

 

Like, right now, it keeps given me a 500 server error on Chrome. I deleted my cookies and history, restarted, and it keeps happening, but everything is perfectly fine on Explorer.

 

And before someone says "just use Explorer"...I hate IE like the plague and only use it when I absolutely have to.

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone else have issues with the site on Chrome?

 

I swear, I have issues with the site every week, but if I try to run it from Explorer, it works fine.

 

Like, right now, it keeps given me a 500 server error on Chrome. I deleted my cookies and history, restarted, and it keeps happening, but everything is perfectly fine on Explorer.

 

And before someone says "just use Explorer"...I hate IE like the plague and only use it when I absolutely have to.

 

I've never had an issue running it on chrome. I just tried and I had no issue. Maybe you have a corrupted file in your chrome. Try re-installing it? or resetting the browser?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone else have issues with the site on Chrome?

 

I swear, I have issues with the site every week, but if I try to run it from Explorer, it works fine.

 

Like, right now, it keeps given me a 500 server error on Chrome. I deleted my cookies and history, restarted, and it keeps happening, but everything is perfectly fine on Explorer.

 

And before someone says "just use Explorer"...I hate IE like the plague and only use it when I absolutely have to.

 

Was having the same problem last night, but wasn't going to make a big deal out of it since Firefox is actually my main browser and it works fine in that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I never had an issue with the site on Chrome, but have had issues with Chrome in general on occasion, including having it crash windows anytime I tried to open it on an older machine. I mainly use Opera for downloading scenes, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does anyone else have issues with the site on Chrome?

 

I swear, I have issues with the site every week, but if I try to run it from Explorer, it works fine.

 

Like, right now, it keeps given me a 500 server error on Chrome. I deleted my cookies and history, restarted, and it keeps happening, but everything is perfectly fine on Explorer.

 

And before someone says "just use Explorer"...I hate IE like the plague and only use it when I absolutely have to.

 

No problems with Chrome. In fact it's my back up browser. I use Firefox but I had the some problems with it so I used Chrome to access NA and it worked fine while Firefox was giving me fits when I tried to access NA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now